Κεφτεδάκια με πληγούρι

Υλικά
Ενάμισυ ποτήρι πληγούρι βρασμένο με αλάτι και στραγγισμένο καλά.
Ένα ποτήρι καρυδόψυχα.
Τρείς κουταλιές αλεύρι.
Τρείς κουταλιές φρυγανιά.
Μαϊδανό,  λίγο δυόσμο, ένα παλιό κρεμμύδι και πέντε φρέσκα κρεμμυδάκια.Αλάτι, πιπέρι κόκκινο γλυκό.
Δυο φέτες ξωμί (τριμμένο και καλά στιμμένο).
Δυο κουταλιές λάδι.
Μισό κουταλάκι σόδα.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά
Τα αφήνουμε να σταθούν 2 ώρες.
Τηγανίζουμε όπως τα κεφτεδάκια ή τα ψήνουμε στο φούρνο.
Καλή σας όρεξη!

κεφτ

Advertisements

Comments are closed.