Βιολογικά σε…εύκαρπο έδαφος

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα bionews στις 06 Ιανουαρίου 2010.

Μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο ψεύτικο χρώμα και συντηρητικά το κατάστημα Εύκαρπον στη Νάουσα και η οικογένεια Θωμά Θανασούλη προσπαθεί και επιμένει περισσότερο τον τελευταίο χρόνο σε βιολογικά, αλλά και επιλεγμένα τρόφιμα από όλη την Ελλάδα. Το κατάστημα ξεκίνησε αρχικά ως παντοπωλείο παραδοσιακών, gourmet και ποιοτικών προϊόντων, αλλά η αγάπη της οικογένειας για την υγιεινή διατροφή οδήγησε στην απόφαση η επιχείρηση να εισέλθει στην ευρύτερη οικογένεια και τον κόσμο των βιολογικών προϊόντων. Το κατάστημα, παρέμεινε όμως μια οικογενειακή επιχείρηση, πράγμα που αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα ατού της. Στο Εύκαρπον, θα βρείτε πάντοτε μια φιλική ατμόσφαιρα και την κατάλληλη ενημέρωση για τη διατροφή σας. Με ειλικρίνεια και εξυπηρετική διάθεση θα μπορέσετε να κάνετε τα ψώνια σας μέσα από μια ποικιλία βιολογικών και επιλεγμένων παραδοσιακών προϊόντων.

Σε συνεργασία με τη διατροφολόγο Ζούμπου Έλενα από τη Φλώρινα, η οποία με συνεχή επικοινωνία συμβουλεύει, αλλά και καθοδηγεί πολλές φορές γύρω από θέματα υγιεινής διατροφής, ακόμα και με κάποιες εκπομπές σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, το Εύκαρπον δίνει ιδιαίτερη σημασία στην καλύτερη ενημέρωση της μικρής κοινωνίας της Νάουσας. Διότι πιστεύει ότι ο καλύτερος καταναλωτής είναι ο σωστά ενημερωμένος καταναλωτής. Επίσης, με ημέρες γευσιγνωσίας και την οργάνωση παραδοσιακού γλεντιού κάθε Απόκριες, το Εύκαρπον δείχνει ότι δεν στοχεύει σε ένα εφήμερο κέρδος, αλλά ότι θέλει να είναι ενεργό μέλος της κοινότητας και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο στα θέματα διατροφής και του πολιτισμού που συνδέεται με αυτήν.
Εδώ, ανάμεσα σε διάφορα ποιοτικά προϊόντα τα οποία με μεράκι επιλέγει η οικογένεια θα καλύψετε τις ανάγκες σας σε βιολογικά προϊόντα και θα εξυπηρετηθείτε μέσω του delivery.
Το Εύκαρπον θα βρείτε ανοιχτό από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 έως τις 21.00, στην οδό Σολωμού 8 στη γραφική Νάουσα, τηλ.: 23320 21201

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Comments are closed.